Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Γιουνάιτεντ, νίκησε η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Γιουνάιτεντ, νίκησε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 19:09
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και διατηρήθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. «Ξεκόλλησε» από τις χαμηλές θέσεις η Τσέλσι, 2-0 την Άστον Βίλα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε ευεργετικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και άφησε πίσω της τη βαριά ήττα με ίδιο σκορ από την Άρσεναλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα στην άμυνα της Έβερτον και πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών με τους Σντάιντερλιν (18’) και Ερέρα (22’).

Οι γηπεδούχοι, που έπαιζαν με μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαιότερου προπονητή της ιστορίας του συλλόγου, Χάουαρντ Κένταλ, που «έφυγε» το πρωί σε ηλικία 69 ετών, προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 55’ με προσπάθεια του Λουκάκου.

Ο Ντε Χέα κράτησε το μηδέν και στο 62’ ο Ρούνεϊ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, φτάνοντας τα 187 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα να πιάσει τον Άντι Κόουλ στην δεύτερη θέση των σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Το αξιοσημείωτο είναι ο Ρούνεϊ χρειάστηκε 415 παιχνίδια για να τα καταφέρει ενώ ο Κόουλ ένα λιγότερο!

Νίκη για Τσέλσι, γλίτωσε με Βάρντι η Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Γιουνάιτεντ, νίκησε η Τσέλσι
Με τον Ντιέγκο Κόστα να συνδυάζει με γκολ την επιστροφή του, η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Άστον Βίλα στο Λονδίνο και πήρε την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Αζάρ και Μάτιτς, ενώ στο αρχικό σχήμα επέστρεψε ο Ντιέγκο Κόστα, μετά την τιμωρία τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός κατάφερε να βρει δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ στο 34’, μετά από φάση που ξεκίνησε από τραγικό λάθος του Λέσκοτ.

Ο Κόστα συμμετείχε και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, αφού από δικό του σουτ στο 54’, η μπάλα κόντραρε στον Χάτον και κατέληξε στα δίχτυα (χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Σκωτσέζο αμυντικό). Οι «μπλε» δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις, ωστόσο πήραν σχετικά άνετα τη νίκη, κρατώντας το μηδέν για 2ο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στα άλλα παιχνίδια, η Λέστερ βρέθηκε πίσω με 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, ωστόσο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη σε δύο γκολ του Βάρντι (66’, 90+1’). Ο Άγγλος άσος έφτασε τα 9 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

Στην 3η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Γουέστ Χαμ, η οποία πήρε σπουδαίο «διπλό» με 3-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Από την άλλη, η Σάντερλαντ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ στο ντεμπούτο του Σαμ Αλαρντάις και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 3 βαθμούς και χωρίς νίκη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.