Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Λείπει ο Αγκουέρο, χορεύει ο Στέρλινγκ!

Πρέμιερ Λιγκ: Λείπει ο Αγκουέρο, χορεύει ο Στέρλινγκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 18:52
Με τον Στέρλινγκ να πετυχαίνει χατ-τρικ για πρώτη φορά στην καριέρα του, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-1 την Μπόρνμουθ στο «Έτιχαντ» και διατηρήθηκε στην κορυφή με +2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έλειπε λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Ραχίμ Στέρλινγκ φρόντισε να καλύψει επάξια το κενό του Αργεντινού επιθετικού! Ο Άγγλος άσος πέτυχε χατ-τρικ σ’ ένα ημίχρονο και οδήγησε τους «πολίτες» σε εμφατική εντός έδρας νίκη με 5-1 απέναντι στην Μπόρνμουθ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γρήγορα γκολ τω Στέρλινγκ (7’) και Μπονί (11’). Ο Μάρει μείωσε στο 22’ για την Μπόρνμουθ, ωστόσο ο Στέρλινγκ «χτύπησε» ξανά, πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ.

Ο 20χρονος «έγραψε» το 3-1 στο 29’ με ωραία προσωπική ενέργεια και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, σημειώνοντας χατ-τρικ για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ Άγγλου παίκτη με τη φανέλα της Σίτι σε παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Στέρλινγκ είχε δύο καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος για να βρει ξανά δίχτυα, κάτι που κατάφερε στο 89’ ο Μπονί, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.