Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Προκρίθηκε η Ρωσία, στα μπαράζ η Σουηδία

Προκριματικά Euro: Προκρίθηκε η Ρωσία, στα μπαράζ η Σουηδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2015 21:02
Η Ρωσία κέρδισε με 2-0 το Μαυροβούνιο στη Μόσχα και προκρίθηκε στα τελικά του Euro, αφήνοντας στην 3η θέση την Σουηδία. Οι Σουηδοί κέρδισαν με το ίδιο σκορ την Μολδαβία, όμως θα δώσουν αγώνες μπαράζ.

Την πρόκριση σε τελική φάση Euro για 4η σερί φορά «σφράγισε» η Ρωσία. Η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι επικράτησε με 2-0 του Μαυροβουνίου στην Μόσχα και θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Ρώσοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στα γκολ των Κούζμιν (33’) και Κοκόριν (37’ πεν.) και τερμάτισαν 2οι στον 7ο όμιλο με +2 από την Σουηδία.

Στον αντίποδα, οι Σουηδοί, που έπαιξαν χωρίς τους τραυματίες Μπεργκ και Ντουρμάζ, κέρδισαν με 2-0 την Μολδαβία, ωστόσο θα δώσουν αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Ο Ζλάταν άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια και στο 48’ ο Τζενγκίν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Σκανδιναβούς.

Στο τρίτο και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του ομίλου, η Αυστρία κέρδισε με 3-0 το Λίχτενστάιν χάρη στα γκολ των Αρναούτοβιτς (12’) και Γιάνκο (54’, 57’). Μ’ αυτή τη νίκη, η Αυστρία τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλο με εννέα σερί νίκες και με μόλις μια ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Σουηδία.

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου:


1. Αυστρία 28
2. Ρωσία 20
---------------------
3. Σουηδία 18
---------------------
4. Μαυροβούνιο 11
5. Λιχτενστάιν 5
6. Μολδαβία 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.