Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Euro η Αλβανία!

Στο Euro η Αλβανία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2015 20:58
Η Αλβανία νίκησε 3-0 στην Αρμενία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Ιστορία έγραψε η Εθνική Αλβανίας, καθώς η ομάδα του Ντε Μπιάσι έφυγε με τη νίκη (3-0) από την έδρα της Αρμενίας και παράλληλα με το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2016!

Η Αλβανία ήθελε μόνο νίκη στο Γερεβάν για να ξεπεράσει την Δανία (που είχε ρεπό) και τα κατάφερε με πανηγυρικό τρόπο, πετυχαίνοντας τρία τέρματα με τους Χοβνανισιάν (9’ αυτ.), Τζιμσίτι (23’) και Σαντίκου (76’)!

Με τη νίκη, η Αλβανία έφτασε τους 14 βαθμούς και τερμάτισε στην 2η θέση του 9ου ομίλου με -7 από την πρωτοπόρο Πορτογαλία αλλά με +2 από την Δανία, η οποία θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω μπαράζ.

Φυσικά, πρόκειται για την πιο ιστορική ημέρα στο ποδόσφαιρο της Αλβανίας, αφού οι γείτονες δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πορτογαλία κέρδισε με 2-1 την Σερβία στο Βελιγράδι και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πήρε άλλους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Νάνι (5’) και Μουτίνιο (78’), ενώ η Σερβία ισοφάρισε προσωρινά με τον Τόσιτς (65’).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Κολάροφ (79’) και Μάτιτς (81’).

Η τελική βαθμολογία του 9ου ομίλου:


1. Πορτογαλία 21
2. Αλβανία 14
---------------------
3. Δανία 12
---------------------
4. Σερβία 4
5. Αρμενία 2




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.