Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Η Τουρκία αφήνει εκτός την Ολλανδία

Προκριματικά Euro: Η Τουρκία αφήνει εκτός την Ολλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2015 00:50
Η Τουρκία κέρδισε με 2-0 στην Τσεχία και θέλει ένα βαθμό κόντρα στην αδιάφορη Ισλανδία για να «σφραγίσει» την 3η θέση και να αφήσει εκτός την 4η Ολλανδία!

Ένας βαθμός χωρίζει την Τουρκία από την εξασφάλιση της 3ης θέσης που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ. Η ομάδα του Φατίχ Φερίμ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Τσεχίας και εφόσον δεν χάσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της απέναντι στην αδιάφορη Ισλανδία, θα τερματίσει 3η.

Ινάν με πέναλτι στο 62’ και Τσαλχάνογλου με δυνατό σουτ στο 80’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους Τούρκους, οι οποίοι έφυγαν με σπουδαία νίκη από την Πράγα, αγνοώντας την ήττα για ακριβώς ένα χρόνο!

Έμεινε ζωντανή η Ολλανδία


Προκριματικά Euro: Η Τουρκία αφήνει εκτός την Ολλανδία
Η Ολλανδία κέρδισε με 2-1 το Καζακστάν στην Αστάνα, ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού η Τσεχία δεν της έκανε τη χάρη.

Οι «οράνιε» πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Βαινάλντουμ (33’) και Σνάιντερ (50’) ωστόσο δεν κρατάνε την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την 3η θέση.

Η ομάδα του Μπλιντ θέλει μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Τσεχία την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ήττα της Τουρκίας στο Ικόνιο από την αδιάφορη Ισλανδία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισλανδία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Λετονία χάρη σε δύο γκολ του Σίγκουρτσον, ωστόσο οι Λετονοί ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 με τους Κάουνα (49’) και Σαμπάλα (68’). Βασικός ξεκίνησε το ματς ο Φινμπόγκασον, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 65’ της αναμέτρησης.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ισλανδία 20
2. Τσεχία 19
3. Τουρκία 15
4. Ολλανδία 13
5. Λετονία 5
6. Καζακστάν 2

Τελευταία αγωνιστική (13/10):


Λετονία-Καζακστάν
Ολλανδία-Τσεχία
Τουρκία-Ισλανδία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.