Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Κέρδισε και βλέπει μπαράζ η Κύπρος!

Προκριματικά Euro: Κέρδισε και βλέπει μπαράζ η Κύπρος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2015 23:52
Η Κύπρος πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στο Ισραήλ και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα μπαράζ απέναντι στην Βοσνία! Στα τελικά της Γαλλίας το Βέλγιο και η Ουαλία!

Την 3η θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για τα τελικά του Euro μπορεί να ονειρεύεται η Κύπρος! Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έδειξε χαρακτήρα και έφυγε με τη νίκη (2-1) από το Ισραήλ, αποκτώντας σημαντικές ελπίδες για τα μπαράζ.

Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 58’ με κεφαλιά του Ντόσα Ζούνιορ, το Ισραήλ ισοφάρισε στο 76’ με σουτ-κεραυνό του Μπιτόν, όμως στο 81’ ο Δημητρίου διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Η Κύπρος άντεξε την πίεση του Ισραήλ, πήρε τη σπουδαία νίκη και θα παίξει για την 3η θέση του ομίλου κόντρα στην Βοσνία, την οποία θα υποδεχτεί στο «ΓΣΠ». Εφόσον οι Κύπριοι πάρουν τη νίκη και παράλληλα το Ισραήλ δεν κερδίσει στο Βέλγιο, τότε θα τερματίσουν 3οι και θα παίξουν μπαράζ!

Στο Euro Βέλγιο και Ουαλία


Προκριματικά Euro: Κέρδισε και βλέπει μπαράζ η Κύπρος!
Το Βέλγιο κέρδισε με 4-1 την Ανδόρα και εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Euro για 5η φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά το 2000!

Ναινγκολάν (19’) και Ντε Μπρούιν (42’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Βέλγους, η Ανδόρα μείωσε στο 51’ με πέναλτι του Λίμα, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Βίλμοτς πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Αζάρ (56’) και Ντεπουάτρ (64’). Μάλιστα, στο 78’ ο Αζάρ αστόχησε σε πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να «γράψει» το 5-1.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ουαλία ηττήθηκε με 2-0 στη Βοσνία, ωστόσο γνώρισε μια από τις πιο γλυκές ήττες της ιστορίας της, αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro, σφραγίζοντας την 2η θέση μετά την ήττα του Ισραήλ.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη της μεγάλη διοργάνωση μετά το μακρινό 1958 και το Μουντιάλ της Σουηδίας, όπου είχε φτάσει ως τα προημιτελικά!

Η Βοσνία πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Τζούριτς (71’) και Ιμπίσεβιτς (90’), πέρασε στην 3η θέση και εφόσον πάρει τη νίκη στην Κύπρο θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα μπαράζ.

Η βαθμολογία:


1. Βέλγιο 20
2. Ουαλία 18
3. Βοσνία 14
4. Ισραήλ 13
5. Κύπρος 12
6. Ανδόρα

Τελευταία αγωνιστική (13/10):


Βέλγιο-Ισραήλ (21:45)
Κύπρος-Βοσνία
Ουαλία-Ανδόρα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.