Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος

Συμφώνησε με Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2013 13:48
Παίκτης του Ατρόμητου είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γιώργος Παράσχος ήθελε έναν έμπειρο επιθετικό για να ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας και τελικώς κατέληξε στον Έλληνα επιθετικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

Ο έμπειρος φορ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν φέτος με την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς βγήκε τρίτος στον πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, μετρώντας 11 γκολ σε 25 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:


«To νέο «αστέρι» μας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας «οικογένεια» τον Δημήτρη Παπαδόπουλο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο διεθνής επιθετικός θα φορέσει το ένδοξο «αστέρι» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Ήρθα για να κάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο ακόμη μεγαλύτερο» δήλωσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για την περίοδο 2013 - 2014 στο atromitosfc.gr αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και συνέχισε:

«Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχθώ την πρότασή του γιατί ως παίκτης και ως άνθρωπος έχω κίνητρα και βάζω στόχους. Στα play off όλοι είδαμε ότι έφθασε στο μάξιμουμ και εύχομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω που η ομάδα δεν πέτυχε φέτος για ένα γκολ. Είναι δύσκολο αλλά στα play off μπορούν να γίνουν όλα».

Και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κατέληξε: «Ο Ατρόμητος έχει πάρει το καλό εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ και με μια καλή κλήρωση νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό.

Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι κοντά στην ομάδα όπως στα τελευταία παιχνίδια για να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ένα ακόμη επίπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.