Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε διαθεσιμότητα για 90 ημέρες Μπλάτερ και Πλατινί

Σε διαθεσιμότητα για 90 ημέρες Μπλάτερ και Πλατινί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2015 14:10
Ζεπ Μπλάτερ, Μισέλ Πλατινί και Ζερόμ Βάλκε τιμωρήθηκαν με απαγόρευση από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 90 ημέρες, ενώ οι τιμωρίες μπορούν να πάρουν παράταση για άλλες 45 ημέρες.

Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA, που λειτουργεί ανεξάρτητα, επέβαλε τρίμηνες ποινές αποκλεισμού στον μέχρι πρότινος πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ζεπ Μπλάτερ, στο «δεξί του χέρι», Ζερόμ Βάλκε αλλά και στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Ο Μπλάτερ αποτελεί τις τελευταίες εβδομάδες αντικείμενο έρευνας από την Ελβετική εισαγγελία, τόσο για σύμβαση που αφορούσε τηλεοπτικά δικαιώματα, όσο και για την πληρωμή περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων στον Πλατινί. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της UEFA, ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη αμοιβή αφορούσε δουλειά που είχε κάνει για τη FIFA πριν μια δεκαετία.

Οι ποινές είναι άμεσα εφαρμόσιμες, ενώ μπορούν να πάρουν παράταση για άλλες 45 ημέρες. Επίσης, ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Τσουνγκ Μονγκ-Τζουν, τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό αλλά και πρόστιμο ύψους 100.000 ελβετικών φράγκων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.