Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τον ΟΦΗ ο Γκουλής

Ανέλαβε τον ΟΦΗ ο Γκουλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2015 19:35
Ο Νίκος Γκουλής είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την πρόσληψη του 56χρονου τεχνικού, ο οποίος επιστρέφει στο «τιμόνι» των Κρητικών μετά από πέντε χρόνια.

Ο Νίκος Γκουλής είναι ο αντικαταστάτης του Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έκαναν την έκπληξη και ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 56χρονου, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για μια δεκαετία (1983-1993) και ουδέποτε έκρυψε τα αισθήματά του γι' αυτή την ομάδα.

Ο ίδιος βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2009/10, ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και σε Πανελευσινιακό, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό Πειραιώς, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Πιερικό.

Η ανακοίνωση:

"Σε ένα δικό του παιδί ανέθεσε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ σε αυτή τη φάση, η διοίκηση της κρητικής ομάδας. Ο Νίκος Γκουλής, θα είναι εκείνος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γιώργο Βλαστό, θα αναλάβουν να οδηγήσουν τον ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο Νίκος Γκουλής αναμένεται την Πέμπτη (8/10) στο Ηράκλειο για να πιάσει και επίσημα δουλειά στον ΟΦΗ".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.