Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα ο Κυριάκος, στην Εθνική ο Τζανετόπουλος

Πρόβλημα ο Κυριάκος, στην Εθνική ο Τζανετόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2015 15:53
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Λεβερκούζεν και τη θέση του στην Εθνική θα πάρει ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ενοχλήσεις ο Μανωλάς.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Άνταμ Τζανετόπουλος, εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Ο 20χρονος αμυντικός θα πάρει τη θέση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ και δεν θα ενισχύσει την «γαλανόλευκη» στα δύο παιχνίδια με Ουγγαρία και Β. Ιρλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Από την άλλη, ο Κώστας Μανωλάς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, αφού αποχώρησε με ένα χτύπημα στα πλευρά από το πρόσφατο παιχνίδι της Ρόμα με την Παλέρμο.

Αναλυτικά οι 23 διεθνείς που κλήθηκαν από τον Κώστα Τσάνα:


Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.