Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ατλέτικο «φρέναρε» τη Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ατλέτικο «φρέναρε» τη Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 23:42
Η Ρεάλ προηγήθηκε νωρίς (9’ Μπενζεμά) μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν», ωστόσο η Ατλέτικο δεν πτοήθηκε, ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με τον Βιέτο (83’) και είχε ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη! Διατηρήθηκε στην κορυφή η Βιγιαρεάλ!

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και η «βασίλισσα» έχασε την ευκαιρία να ανέβει μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την Ρεάλ, η οποία προηγήθηκε με 1-0 στο 9ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά του Μπενζεμά, ύστερα από συστημένη σέντρα του Καρβαχάλ. Η συνέχεια ωστόσο άνηκε στην Ατλέτικο, η οποία «άγγιξε» το 1-1 στο 11’ με διαγώνιο σουτ του Κορέα και στο 21’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τιάγκο από τον Ράμος.

Ο Γκριεζμάν ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο Νάβας μάντεψε σωστά, κάνοντας το 2x2 σε αποκρούσεις πέναλτι τη φετινή σεζόν, σε πλήρη αντίθεση με τον Γάλλο που έχει δύο άστοχες προσπάθειες από την άσπρη βούλα.

Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους. Η Ρεάλ έκλεισε τους χώρους και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες, έχοντας δύο άστοχα σου με τον Ρονάλντο, που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και στο 81’ είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Βιέτο, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο τρία λεπτά μετά, ο Αργεντινός κατάφερε να σκοράρει από κοντά, ύστερα τακουνάκι-ασίστ του Γκριεζμάν, βάζοντας… φωτιά στο «Βιθέντε Καλντερόν»!

Μάλιστα, η Ατλέτικο είχε μεγάλη στιγμή στις καθυστερήσεις για να φέρει… τούμπα το ματς, ωστόσο ο Νάβας κράτησε το 1-1, πραγματοποιώντας μεγάλη επέμβαση σε δυνατό σουτ του Μαρτίνες.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ έφτασε τους 15 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Μπαρτσελόνα και Θέλτα στην 2η θέση. Δύο βαθμούς πίσω βρίσκεται η Ατλέτικο, ενώ μόνη στην κορυφή με 16 βαθμούς διατηρήθηκε η Βιγιαρεάλ, παρά την ήττα της με 1-0 στην έδρα της Λεβάντε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.