Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Η Μπάγερν έριξε πεντάρα στην Ντόρτμουντ!

Μπουντεσλίγκα: Η Μπάγερν έριξε πεντάρα στην Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 20:21
Ποιο ντέρμπι; Η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Ντόρτμουντ στο Μόναχο και ξέφυγε από αρχές Οκτώβρη με +7 από τη δεύτερη θέση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως στη Γερμανία… δεν έχει αντίπαλο. Δύο γκολ για Μίλερ (26’, 35’ πεν.) και Λεβαντόφσκι (46’, 58’), Γκέτσε (66’) και Ομπαμεγιάνγκ (36’) τα άλλα γκολ του «Der Klassiker».

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπάγερν κόντρα στην Ντόρτμουντ! Οι Βαυαροί πήραν μεγάλη νίκη με 5-1 κόντρα στους Βεστφαλούς, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα στη σεζόν.

Καμία ομάδα δεν κατάφερε να κυριαρχήσει στα πρώτα 20λεπτά, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην Μπάγερν. Στο 26’ ο Μπόατενγκ έκανε το γέμισμα από την άμυνα, ο Μίλερ ξέφυγε από τους αμυντικούς, πέρασε και τον Μπούρκι και σκόραρε, «γράφοντας» το 1-0!

Μπουντεσλίγκα: Η Μπάγερν έριξε πεντάρα στην Ντόρτμουντ!
Η Ντόρτμουντ προσπάθησε να απαντήσει, όμως στο 33’ ο Αλκάνταρα κέρδισε πέναλτι από τον Μχιταριάν και ο Μίλερ το μετουσίωσε σε γκολ, νικώντας για δεύτερη φορά τον Μπούρκι. Η απάντηση των Βεστφαλών ήταν άμεση, αφού στο 37’ ο Μχιταριάν έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ομπαμπεγιάνγκ σκόραρε σε κενή εστία, μειώνοντας σε 2-1.

Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ωστόσο στο δεύτερο μέρος το γήπεδο… έγειρε υπέρ της Μπάγερν. Οι Βαυαροί πέτυχαν γκολ από τα… αποδυτήρια με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του στο 46’, μετά από δεύτερη βαθιά μπαλιά-ασίστ του Μπόατενγκ!

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 55’ ο Γκέτσε θα μπορούσε να κάνει το 4-1, ωστόσο αστόχησε σε κενή εστία! Ο ίδιος, πάντως, διόρθωσε το λάθος του στο 58’, καθώς έβγαλε υποδειγματική ασίστ στον Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός με σουτ στην κίνηση έφτασε τα 12 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια!

Ένα λεπτό πριν το γκολ, η Ντόρτμουντ έχασε σημαντική στιγμή για να μειώσει, καθώς ο Ρόις δεν έπιασε καλά το σουτ στην κίνηση, σε σέντρα του Σωκράτη, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 66’ ο Γκέτσε εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία της Ντόρτμουντ, «γράφοντας» το 5-1 και τέσσερα λεπτά μετά ο Μχιταριάν θα μπορούσε να μειώσει με διαγώνιο σουτ, όμως ο Νόιερ απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Το 5-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπάγερν έκανε το 8x8, ξεφεύγοντας με +7 από τη δεύτερη θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.