Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει στην Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν, προς «ναυάγιο» του Σούρλε (;)

Μένει στην Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν, προς «ναυάγιο» του Σούρλε (;)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2013 19:47
Στην αποκάλυψη πως ο Κέβιν Nτε Μπρούιν υπολογίζεται κανονικά από τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και πως δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός στην Λεβερκούζεν ως μέρος συμφωνίας για την μετακίνηση του Άντρε Σούρλε στους «μπλε», προχώρησε ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μάικλ Ρέισκε.

Ο Βέλγος πλέιμεικερ ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες τη φετινή σεζόν στη Βέρντερ Βρέμης παίζοντας ως δανεικός από την Τσέλσι, φαίνεται πως υπολογίζεται την ερχόμενη σεζόν από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν διατίθεται να τον παραχωρήσει δανεικό στη Λεβερκούζεν ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Άντρε Σούρλε.

Το συγκεκριμένο σενάριο αποκάλυψε ο Ρέισκε με δηλώσεις του στη «Bild», πράγμα που σημαίνει πως η μεταγραφή του Γερμανού εξτρέμ στους «μπλε» μπορεί τελικώς μην ολοκληρωθεί, καθώς οι «ασπιρίνες» εκτός του χρηματικού ποσού, ζητούσαν και την παραχώρηση του 21χρονου ως δανεικού για ένα χρόνο.

Μένει στην Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν, προς «ναυάγιο» του Σούρλε (;)
«Σε συνάντηση που είχαμε την Τετάρτη, η Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισαν πως ο Κέβιν θα μείνει στην ομάδα τους φέτος και πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στη συμφωνία για την μεταγραφή του Άντρε Σούρλε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρέισκε.

Έτσι, μετά τον συμπατριώτη του, Ρομέιν Λουκάκου, και ο Ντε Μπρούιν θα βρεθεί στο ρόστερ της Τσέλσι τη νέα σεζόν και δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, σε αντίθεση με τον επίσης Βέλγο, Τιμπό Κουρτουά ο οποίος θα παραμείνει ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης για άλλον έναν χρόνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.