Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ανεβαίνει η Ρόμα, δεύτερη απώλεια για Ίντερ

Σέριε Α: Ανεβαίνει η Ρόμα, δεύτερη απώλεια για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 19:19
Η Ρόμα κέρδισε με 4-2 στο Παλέρμο και ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σαμπντόρια, γνωρίζοντας 2η σερί απώλεια στο πρωτάθλημα.

Θρίαμβος στη Σικελία για την Ρόμα, καθώς οι «τζιαλορόσι» κέρδισαν με 4-2 την Παλέρμο και ανέβηκαν προσωρινά στην 3η θέση με -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Οι «τζιαλορόσι» ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο μέρος, αφού πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν το πρώτο ημίωρο. Ο Πιάνιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό (πιο γρήγορο γκολ στη φετινή Σέριε Α) και στο 13’ ο Φλορέντσι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, μετά από ασίστ του Βόσνιου.

Στο 27’ ο Ζερβίνιο «έγραψε» το 3-0 με ωραία ενέργεια, όμως η Παλέρμο δεν τα παράτησε. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 58’ με τον Τζιλαρντίνο και στο 90+1’ έκαναν το 3-2 με τον Γκονσάλες. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζερβίνιο κατάφερε να βρει για δεύτερη φορά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Νέα απώλεια για Ίντερ


Σέριε Α: Ανεβαίνει η Ρόμα, δεύτερη απώλεια για Ίντερ
Μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα (4-1), η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σαμπντόρια και κινδυνεύει να πέσει για πρώτη φορά από την κορυφή, εάν η Φιορεντίνα κερδίσει την Αταλάντα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια χαμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, καθώς ο Κορέα δεν κατάφερε να σκοράρει από το ένα μέτρο σε κενή εστία! Ωστόσο, οι Γενοβέζοι πήραν το προβάδισμα στο 51’ με τέρμα του Μούριελ, ύστερα από ασίστ του 17χρονου Πέδρο Περέιρα.

Ο Κολομβιανός είχε μεγάλη στιγμή στο 71’ για ένα δεύτερο γκολ και έξι λεπτά μετά η Ίντερ έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Πέρισιτς. Οι «νερατζούρι» έψαξαν στα υπόλοιπα λεπτά για την ανατροπή, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, αποτέλεσμα ικανοποιητικό σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το παιχνίδι.

Στο άλλο ματς, Ουντινέζε και Τζένοα ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Φρίουλι», με τον Περότι να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 76΄ το γκολ του Ντι Νατάλε στο 47ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.