Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Κρισάντους

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Κρισάντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 18:11
Με το πρώτο φετινό γκολ του Κρισάντους (82’), η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και έκανε το 3x3 στο γήπεδο της. Δοκάρι στις καθυστερήσεις είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ του Κρισάντους. Ο Νιγηριανός φορ μπήκε στο 79’ και τρία λεπτά μετά κατάφερε να σκοράρει, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην «Ένωση».

Η «Ένωση» ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, αφού πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό είχε σημαντική ευκαιρία με χαμένο τετ-α-τετ του Βάργκας. Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ντίντακ, ο Βενεζουελάνος βρέθηκε απέναντι στον Γκορμπούνοφ, ο οποίος τον νίκησε με τα πόδια.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του Ατρόμητου, ο οποίος ήταν καλά στημένος. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοση τους μετά το πρώτο 20λεπτο και δημιούργησαν σημαντικές στιγμές για να προηγηθούν.

Στο 21΄ο Αραβίδης κέρδισε την κεφαλιά προ του Γκορμπούνοφ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία, ενώ στο 25’ ο Βάργκας τροφοδότησε στον Μπαρμπόσα, αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα προ του Γκορμπούνοφ.

Εφτά λεπτά μετά ο Μάνταλος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, σημαδεύοντας το δοκάρι των φιλοξενούμενων και στο 36’ ήρθε η απάντηση του Ατρόμητου, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ του Ουσέρο, όμως ο Μπαρόχα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα μια σημαντική στιγμή για την ΑΕΚ, καθώς στο 45’ ο Γκορμπούνοφ απόκρουσε την προβολή του Πλατέλλα, κρατώντας το μηδέν.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αφού ο Ατρόμητος έκλεινε σωστά όλους τους χώρους. Μάλιστα στο 66’ ο Περιστεριώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, όμως το σουτ του Πίτου Γκαρσία εντός περιοχής ήταν πολύ κακό.

Η «Ένωση» δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις, όπως στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει. Στο 79’ ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Κρισάντους και ο Νιγηριανός αποδείχτηκε «χρυσή» αλλαγή, αφού στο 82’ κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Γκάλο.

Ο Κρισάντους είχε καλή στιγμή στο 87’ για ένα δεύτερο γκολ και στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του Μπάλλα (από θέση οφσάιντ) σταμάτησε στο δοκάρι.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕΚ βρέθηκε προσωρινά στο -2 από την κορυφή, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.