Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πόσο πιο χαμηλά ρε Τσέλσι;

Πρέμιερ Λιγκ: Πόσο πιο χαμηλά ρε Τσέλσι;

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 21:28
Η Τσέλσι πραγματοποίησε νέα κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από την εξαιρετική Σαουθάμπτον, η οποία ανέτρεψε το σκορ και είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα! Ντέιβις (42’), Μανέ (60’) και Πελέ (72’) τα γκολ των νικητών, προηγήθηκε με Γουίλιαν (10’) η Τσέλσι

Πιο κάτω δεν πάει! Η μήπως πάει; Το… φάντασμα της περσινής Τσέλσι ηττήθηκε με 3-1 από την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο και έμεινε με 8 βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, όντας στην 16η θέση της βαθμολογίας! Αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα των Λονδρέζων από τη σεζόν 1978/79, που είχε ως φινάλε τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία ως τελευταία του πρωταθλήματος.

Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν στο 10ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος με εκπληκτική εκτέλεση δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Στεκέλεμπουργκ, φτάνοντας ήδη τα τέσσερα γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Πρέμιερ Λιγκ: Πόσο πιο χαμηλά ρε Τσέλσι;
Παρά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, η συνέχεια άνηκε στην Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα και διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για δύο πέναλτι. Στο 12’ ο Ιβάνοβιτς τράβηξε παρατεταμένα τη φανέλα του Φαν Ντάικ στην περιοχή και στο 33’ ο Ραμίρες ανέτρεψε τον Μανέ, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Από την πλευρά της, η Τσέλσι φωνάζει για τη φάση του 26’, όταν ο Μπέρτραντ κλώτσησε εκτός φάσης τον Γουίλιαν αλλά δεν είδε κόκκινη.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να απειλήσει και στο 42’ η Σαουθάμπτον είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπέρτραντ. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά ο Πελέ έστρωσε στον Ντέιβις και αυτός αφύλαχτος ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον Μάτιτς αντί του Ραμίρες (η Τσέλσι δεν έπαιζε με καθαρό κόφτη), ωστόσο η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στη Σαουθάμπτον, η οποία είχε διπλή ευκαιρία στο 49’ με τον Μανέ.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ίδια (και χειρότερη) εικόνα με το πρώτο μέρος και η Σαουθάμπτον έφερε… τούμπα το ματς στο 60’, μετά από λάθος του Τέρι. Ο Πελέ έκανε την κάθετη για τον Μανέ, αυτός ξέφυγε από τον Άγγλο αμυντικό και με πλασέ νίκησε τον Μπέγκοβιτς, «γράφοντας» το 2-1.

Ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τους Πέδρο και Ρεμί (αντί του Μάτιτς που μπήκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους), ωστόσο η άμυνα των «μπλε θύμιζε… τρικυμία και μετά από λάθος του Αθπιλικουέτα στο 72’, η Σαουθάμπτον πέτυχε 3ο γκολ με τον Πελέ. Μάλιστα ο Ιταλός είχε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα στο 75’, όμως το σουτ του από το ύψος του πέναλτι βρήκε στον Τέρι.

Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τσέλσι μετράει ήδη έξι ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει δεχτεί 17 γκολ στο πρωτάθλημα, ένα περισσότερο από τα μισά απ’ όσα δέχτηκε την περσινή σεζόν (32)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.