Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Εθνική ο Πέλκας, επέστρεψε ο Μάνταλος

Στην Εθνική ο Πέλκας, επέστρεψε ο Μάνταλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2015 14:57
Ο Δημήτρης Πέλκας εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής. Επέστρεψε ο Μάνταλος, εκτός οι Φετφατζίδης και Νίνης.

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με Ουγγαρία και Β. Ιρλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Ο άσος του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και ο Κώστας Τσάνας τον κάλεσε για πρώτη φορά στη «γαλανόλευκη». Στους εκλεκτούς του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Εκτός έμειναν οι Φετφατζίδης και Νίνης, ενώ ο Μανωλάς έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας.

Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον κ. Τσάνα είναι οι εξής:

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5/10/2015 με απογευματινή προπόνηση στις 18:30.

Η αποστολή θα μεταβεί στο Μπέλφαστ την Τρίτη 6/10/2015 και ώρα 15:30.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.