Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Το γύρισε με Σουάρες η Μπαρτσελόνα, ήττα-σοκ για Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Το γύρισε με Σουάρες η Μπαρτσελόνα, ήττα-σοκ για Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2015 01:06
Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε μέσα στο «Καμπ Νου» με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, όμως η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή (2-1) σε δύο λεπτά με τέρματα των Σέρτζι Ρομπέρτο (80’) και Σουάρες (82’). Σοκ για Ρόμα, ήττα με 3-2 από την ΜΠΑΤΕ

Έστω και δύσκολα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-1 την Λεβερκούζεν στη Βαρκελώνη και πήρε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχοντας εκτός τον τραυματία Λιονέλ Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν μουδιασμένοι στο ματς και η Λεβερκούζεν είχε δύο σημαντικές στιγμές με σουτ των Τσιτσαρίτο (1’) και Καμπλ (18’). Τη λύση για τις «ασπιρίνες» έδωσε στο 22’ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 με κοντινή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση του Τερ Στέγκεν.

Η Λεβερκούζεν πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και στο 49’ είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, όμως Τσιτσαρίτο δεν κατάφερε εξ’ επαφής να χριστεί σκόρερ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η Μπαρτσελόνα γλίτωσε το δεύτερο γκολ σ’ αυτή τη φάση και τελικώς έφερε… τούμπα το ματς με δύο γκολ σε δύο λεπτά. Στο 80’ ο Λένο δεν απέκρουσε καλά το πλασέ του Σουάρες και ο Σέρζι Ρομπέρτο «έγραψε» το 1-1, ενώ στο 82’ ο Ουρουγουανός διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με τρομερό μονοκόμματο σουτ.

Ήττα-σοκ για Ρόμα


Τσάμπιονς Λιγκ: Το γύρισε με Σουάρες η Μπαρτσελόνα, ήττα-σοκ για Ρόμα
Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Ρόμα απογοήτευσε και ηττήθηκε με 3-2 από την ΜΠΑΤΕ στο Μπορίσοφ. Μάλιστα το σκορ είναι τιμητικό αφού οι Λευκορώσοι είχαν προηγηθεί με 3-0 στο 30’!

Ο Στασέβιτς άνοιξε το σκορ στο 8’ και ο Μλαντένοβιτς πέτυχε δύο τρομερά γκολ (12’, 30’) απέναντι στον Σέζνι, που είχε μεγάλη ευθύνη και στα δύο τέρματα.

Η Ρόμα μείωσε στο 65’ με κοντινό πλασέ του Ζερβίνιο και στο 81’ ο Τοροσίδης «έγραψε» το 3-2, σκοράροντας από κοντά, μετά από ασίστ του Ντίνιε. Ωστόσο οι «τζιαλορόσι» δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και βρέθηκαν στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό.

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 4
2. Λεβερκούζεν 3
3. ΜΠΑΤΕ 3
4. Ρόμα 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.