Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Κατσουράνης

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Κατσουράνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2015 18:46
Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του πήρε ο Κώστας Κατσουράνης, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα 19 ετών. «Ήρθε το τέλος ενός τέλειου ταξιδιού» τόνισε.

Σε ηλικία 36 ετών, ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο έμπειρος μέσος γνωστοποίησε την απόφαση του μέσω twitter, λίγη ώρα μετά το παιχνίδι που έδωσε στην Αυστραλία με τη φανέλα της Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ.

Ο Κατσουράνης δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του, η οποία ηττήθηκε με 5-0 από την Μέλμπουρν Σίτι και δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αυστραλίας. Μάλιστα τα δύο από τα πέντε γκολ πέτυχε ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Μπρούνο Φορναρόλι!

«Όλα έχουν ένα τέλος» έγραψε ο Έλληνας άσος αναφέροντας τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε: Εθνική, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Μπενφίκα, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πούνε Σίτι, Ατρόμητο και Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ.

Στην καριέρα του, ο «Κατσούρ» κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2009/10), ένα Λιγκ Καπ Πορτογαλίας με την Μπενφίκα (2008/09) και φυσικά το Ευρωπαϊκό του 2004 με την Εθνική. Ο Πατρινός μέσος σημείωσε συνολικά 116 συμμετοχές με το εθνόσημο, σκοράροντας 10 γκολ.

«Πολλά ευχαριστώ στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλους τους συνεργάτες και στους φιλάθλους που με σέβονται και με εκτιμούν. 19 χρόνια! Το τέλος ενός τέλειου ταξιδιού», πρόσθεσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.