Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς

Σούπερ Λιγκ: Κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2015 18:03
Δίχως να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά στη Λεωφόρο και έκανε το 3x3 στην έδρα του. Το γκολ ο Ατζαγκούν (45+1’), αποδοκιμασίες στον Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Πλατανιά, ωστόσο πήρε τη νίκη με 1-0 στην Λεωφόρο χάρη σε γκολ του Ατζαγκούν

Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή και έψαχναν τον τρόπο για να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Πλατανιά, ωστόσο δεν έβρισκαν χώρους και δε μπορούσαν να δημιουργήσουν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες.

Στο 26’, το σουτ του Καρέλη πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ολιμπά, ενώ στο 29’ ο Μπεργκ δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ατζαγκούν, ο οποίος επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολιμπά, που έκανε λάθος εκτίμηση.

Η ομάδα του Αναστασίου είχε δοκάρι στο 47’ με σουτ του Μπεργκ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της, ωστόσο ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια. Ο Πλατανιάς συνέχιζε να παίζει αμυντικά και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Μάλιστα, η επόμενη καλή στιγμή ήταν για τον Πλατανιά, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ στο 71’ αλλά το σουτ του Μενδρινού από το ύψος της περιοχής ήταν απελπιστικά άστοχο. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ολιμπά κράτησε το 1-0, αποκρούοντας το διαγώνιο σουτ του Καλτσά, ενώ στο 83’ ο Μενδρινός έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Στιλ απόκρουσε με γροθιές.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος και ο κόσμος αποδοκίμασε τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε πως υπάρχει κατανόηση για τις αντιδράσεις: «Κατανοούμε τον κόσμο… Τα παιδιά ένιωθαν πολύ πίεση και έπαιζαν με άγχος. Καταφέραμε να κερδίσουμε και να κρατήσουμε το μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ούτε μια φάση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.