Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Νάπολι «βύθισε» την Γιουβέντους

Σέριε Α: Η Νάπολι «βύθισε» την Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2015 00:12
Με γκολ των Ινσίνιε (26’) και Ιγκουαίν (52’), η Νάπολι κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους στο «Σαν Πάολο» και άφησε τους Τορινέζους με μόλις μία νίκη μετά από έξι αγωνιστικές. Πεντάρα η Ρόμα.

Δεν λέει να συνέλθει με τίποτα η Γιουβέντους! Οι περσινοί πρωταθλητές ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Νάπολι και έμειναν με μόλις πέντε βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές!

Οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ με τον Ινσίνιε, ο οποίος συνεργάστηκε ωραία με τον Ιγκουαϊν και «έγραψε» το 1-0 με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να απαντήσει, δίχως αποτέλεσμα και στο 62’ ο Ιγκουαίν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Η απάντηση των πρωταθλητών ήταν άμεση, αφού στο 63’ ο Λεμινά μείωσε σε 2-1, μετά από γύρισμα του Ντιμπάλα, «παγώνοντας» το «Σαν Πάολο».

Μετά το γκολ του Γκαμπονέζου, ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τους Μοράτα-Κουαδράδο και ο πρώτος είχε σημαντική στιγμή για το 2-2 με ωραίο σουτ, το οποίο έφυγε λίγο άουτ στο 73ο λεπτό. Η Νάπολι άντεξε την πίεση των φιλοξενούμενων και έφτασε τους 9 βαθμούς, αφήνοντας την Γιουβέντους με πέντε ύστερα από έξι παιχνίδια.

Αυτός είναι ο χειρότερος απολογισμός -μετά από έξι αγωνιστικές- στην ιστορία της «Γηραιά Κυρίας» από τη σεζόν 1969/70, όπου οι Τορινέζοι είχαν τερματίσει στην 3η θέση.

Πεντάρα η Ρόμα, γκολ ο Μανωλάς


Σέριε Α: Η Νάπολι «βύθισε» την Γιουβέντους
Στο άλλο παιχνίδι, η Ρόμα διέλυσε με 5-1 την Κάρπι στο «Ολίμπικο» και ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση, ισοβαθμώντας στους 11 βαθμούς με την Σασσουόλο.

Στο 24’, ο Μανωλάς άνοιξε το χορό των γκολ, σκοράροντας λίγες ημέρες μετά το αυτογκόλ που καταδίκασε την ομάδα του σε ήττα απέναντι στην Σαμπντόρια (2-1). Πιάνιτς (28’) και Ζερβίνιο (31’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 σε ένα εκρηκτικό επτάλεπτο για τους παίκτες του Ρούντι Γκαρσία.

Ο Μποριέλο μείωσε σε 3-1 στο 34’, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του, όμως στην επανάληψη, οι Σαλάχ (51’) και Ντίνιε (68’) διαμόρφωσαν το τελικό 5-1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.