Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 5x5 με περίπατο πριν την Άρσεναλ

Σούπερ Λιγκ: 5x5 με περίπατο πριν την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2015 22:29
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε το 5x5 στην Σούπερ Λιγκ πριν τα δύο μεγάλα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ. Κασάμι (31’), Φορτούνης (32’), Μποτία (42’), Τζημόπουλος (52’ αυτ.) και Ντουρμάζ (72’) τα γκολ των «ερυθρόλευκων», μείωσαν στο 86’ με Λίλα οι φιλοξενούμενοι.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον κοιτάζουν τον αγώνα της Τρίτης (29/9) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο δυσκολευόντουσαν να διασπάσουν την διπλή ζώνη άμυνας του ΠΑΣ. Μάλιστα στο 19’ οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον… ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού και «άγγιξαν» το γκολ, όμως ο Ρομπέρτο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ναδάλες, κρατώντας το μηδέν.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Σίλβα πάτησε… γκάζι και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε διάστημα έντεκα λεπτών, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Στο 31’ ο Κασάμι άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ κι ένα λεπτό μετά ο Φορτούνης «έγραψε» το 2-0 μετά από γύρισμα του Ντουρμάζ.

Το 3ο γκολ ήρθε στο 42’, με τον Φορτούνη να εκτελεί το φάουλ και τον Μποτία να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτα στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 52’ βρήκε για ακόμα μια φορά δίχτυα χάρη σε αυτογκόλ του Τζημόπουλου. Ο Έλληνας άσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με τάκλιν, σε προσπάθεια του να κόψε την πάσα του Ιντέγε προς τον Φορτούνη.

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκούρασε στη συνέχεια τους Φορτούνη και Ιντέγε, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε την πίεση και στο 71’ πέτυχε 5ο γκολ με εύστοχο πέναλτι του Ντουρμάζ, το οποίο κέρδισε ο Μαζουάκου από τον Σκόνδρα.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Λίλα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Μάλιστα ο άσος των φιλοξενούμενων δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες για τον τρόπο που πανηγύρισε, καθώς έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση που θυμίζει τον αετό της Αλβανίας.

Το 5-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 200η νίκη του (σε 251 ματς) στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγες μόνο μέρες πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.