Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Ντόρτμουντ, ξέσπασε η Γκλάντμπαχ

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Ντόρτμουντ, ξέσπασε η Γκλάντμπαχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2015 23:39
Ο Ομπαμεγιάνγκ έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα, ωστόσο η Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Χοφενχάιμ και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Το απόλυτο νικών της Ντόρτμουντ σταμάτησε την 6η αγωνιστική, αφού οι Βεστφαλοί δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Χοφενχάιμ (1-1).

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 42’ με γκολ του Ρούντι, ωστόσο η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’ με τον Ομπαμεγιάνγκ. Μάλιστα μ’ αυτό το γκολ ο Γκαμπονέζος έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην Μπουντεσλίγκα που βρίσκει δίχτυα στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Η ομάδα του Τούχελ πίεσε τους γηπεδούχους και είχε ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Βεστφαλοί βρέθηκαν στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Ανέβηκε 3η η Σάλκε, ξέσπασε η Γκλάντμπαχ


Στην 3η θέση με -5 από την κορυφή ανέβηκε η Σάλκε, η οποία κέρδισε με 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης χάρη σε γκολ των Μάτιπ (76’) και Σανέ (90+1’). Νίκη και για την Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μάιντς στην «Μπάι Αρίνα» χάρη σε τέρμα του Τσιτσαρίτο στο 69’.

Πρώτη νίκη (και βαθμοί) στο πρωτάθλημα για την Γκλάντμπαχ, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ στα πρώτα 21 λεπτά (ρεκόρ) και κέρδισε με 4-2 την Άουγκσμπουργκ, στο πρώτο της παιχνίδι μετά την παραίτηση του Φαβρ.

Πρώτη νίκη και για την Στουτγκάρδη, η οποία κέρδισε με ανατροπή (3-1) στο Ανόβερο και πήρε τους πρώτους της βαθμούς, ρίχνοντας παράλληλα στην τελευταία θέση την αντίπαλο της

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.