Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2015 23:47
Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-1 την Λεβάντε στο «Καμπ Νου» και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ και χαμένο πέναλτι ο Μέσι, Μπάρτρα και Νεϊμάρ τα άλλα γκολ των Καταλανών

Την μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας απολαμβάνει η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 4-1 της Λεβάντε στη Βαρκελώνη και ανέβηκαν ξανά στην πρώτη θέση της Πριμέρα με +1 από Ρεάλ, Θέλτα και Βιγιαρεάλ.

Ο Λουίς Ενρίκε άφησε στον πάγκο τον Σουάρες και επέλεξε επιθετικό σχήμα με Μέσι, Σουάρες, Μουνίρ και Σάντρο το οποίο δυσκόλεψε αρχικά τους γηπεδούχους, αφού δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό.

Η Λέβαντε κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος χάρη και στις αποκρούσεις του Ρουμπέν, όμως η Μπαρτσελόνα ξέσπασε στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Μπάρτρα «έγραψε» το 1-0 μετά από σέντρα του Μέσι, ενώ έξι λεπτά μετά ο Νεϊμάρ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λεβάντε.

Στο 61’ ο Τρουχίγιο ανέτρεψε εντός περιοχής τον Νεϊμάρ και ο Μέσι ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, «γράφοντας» το 3-0. Πέντε λεπτά μετά η Λεβάντε κατάφερε να μειώσει με τον Κασαδεσούς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Τερ Στέγκεν σε σέντρα του Τόνιο και μείωσε από κοντά σε 3-1.

Ο Μέσι είχε ευκαιρία να ξαναδώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στην Μπαρτσελόνα, αφού στο 75’ κέρδισε νέο πέναλτι από τον Φεντάλ. Ωστόσο ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας πέναλτι για 17η φορά στην καριέρα του (σε 84 εκτελέσεις).

Ο σούπερ σταρ των Καταλανών δεν πτοήθηκε και στο 90’ πήρε το… αίμα του πίσω, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ εντός περιοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.