Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα Ντόρτμουντ σε Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα Ντόρτμουντ σε Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2015 21:01
Συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα η Ντόρτμουντ! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ κέρδισε με 3-0 την Λεβερκούζεν στο Βεστφάλεν και έκανε το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα. Χόφμαν (19’), Καγκάβα (58’) και Ομπαμεγιάνγκ (74’) τα γκολ.

Τα 39 γκολ σε 11 επίσημα παιχνίδια έφτασε η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Λεβερκούζεν στο Βεστφάλεν και έπιασε την Μπάγερν στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 19’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χόφμαν. Ο Γερμανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λένο, έπειτα από μπαλιά του Καγκάβα, και «έγραψε» το 1-0. Ένα λεπτό μετά ο Τσιτσαρίτο είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 1-1, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τετ-α-τετ με τον Μπούρκι.

Ο Μεξικανός είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 52’, όμως και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον Ελβετό γκολκίπερ. Η Ντόρτμουντ κράτησε το 1-0 και τα πάντα τελείωσαν στο 58’, όταν ο Καγκάβα «έγραψε» το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 74’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γκίντερ από τον Γουέντελ. Μάλιστα η Ντόρτμουντ είχε ευκαιρία και για 4ο γκολ, όμως ο Κάστρο σημάδεψε το δοκάρι του Λένο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για τη Λεβερκούζεν.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σάλκε κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης χάρη σε γκολ του Σανέ (53’), ενώ η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 2-0 του Ανόβερου και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.