Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με το ζόρι η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με το ζόρι η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2015 19:38
Η Ρεάλ είχε πετύχει 15 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, ωστόσο χρειάστηκε μόνο ένα κόντρα στην Γρανάδα για να πάρει τη νίκη (1-0) στο «Μπερναμπέου». Σκόρερ ο Μπενζεμά (55’), φωνάζει για ακυρωθέν γκολ η Γρανάδα.

Έστω και δύσκολα, η Ρεάλ κέρδισε με 1-0 την Γρανάδα και πήρε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, πριν το δύσκολο ματς με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και είχαν σημαντική στιγμή στο 17’ με σουτ του Σακσές, ενώ στο 20’ φωνάζουν δικαιολογημένα για ακυρωθέν γκολ του Νιγηριανού, ο οποίος σκόραρε από κανονική θέση.

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Ρονάλντο έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Ρεάλ, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Φερνάντεθ σε τετ-α-τετ. Ο Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μόντριτς (31’), ενώ στο 39’ ο Νάβας απόκρουσε σωτήρια το σουτ του Σακσές. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ακόμα μια σημαντική ευκαιρία για τη Ρεάλ, καθώς το σουτ του Ίσκο από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

Στο 52’, η Γρανάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ακόμα μια ευκαιρία, καθώς η προσπάθεια του Σακσές να κρεμάσει τον Νάβας δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η Ρεάλ γλίτωσε το γκολ και τρία λεπτά μετά κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Μπενζεμά σε σέντρα του Ίσκο.

Ο Ρονάλντο, που στα προηγούμενα δύο ματς πέτυχε 8 γκολ (!), είχε δύο καλές στιγμές με σουτ για να χριστεί σκόρερ, ενώ στο 84’ το σουτ του Τσερίσεφ πέρασε άουτ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.