Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουκάκου: «Επιστρέφω στην Τσέλσι»

Λουκάκου: «Επιστρέφω στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2013 15:50
Αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται στην Τσέλσι είναι ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν θα δοθεί εκ νέου δανεικός και θα αγωνιστεί με τη μπλε φανέλα την ερχόμενη σεζόν μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τη Γουέστ Μπρομ.

Ο 20χρονος Βέλγος επιθετικός αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ ως δανεικός από τους «μπλε», μετρώντας 17 γκολ φέτος στη Πρέμιερ Λιγκ, επίδοση που ανάγκασε την Τσέλσι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Τσέλσι, όπως και στην εθνική ομάδα του Βελγίου, η οποία πιθανότητα θα βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι:

«Πάντα έλεγα ότι φιλοδοξία μου είναι να αγωνιστώ με τη φανέλα της Τσέλσι. Τώρα θα επιστρέψω στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και θα προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα.

Μίλησα προσωπικά με τον Ζοσέ Μουρίνιο και ξέρω πως είναι στο χέρι μου να δείξω τι αξίζω. Του χρόνου είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρέπει να βρίσκομαι εκεί. Όμως εάν δεν καταφέρω να κερδίσω χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι, τότε δεν θα αξίζω μια θέση στην εθνική μου ομάδα.

Ωστόσο δεν φοβάμαι. Είμαι αποφασισμένος να πετύχω στην Τσέλσι την ερχόμενη σεζόν», δήλωσε ο 20χρονος επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.