Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξέσπασε η Τσέλσι, σοκ στο 89’ για Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξέσπασε η Τσέλσι, σοκ στο 89’ για Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2015 00:25
Η Τσέλσι ξέσπασε μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στην Αγγλία, διαλύοντας με 4-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Λονδίνο. Ισόπαλο 2-2 το ματς της Ντιναμό Κιέβου με την Πόρτο.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Τσέλσι, η οποία κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και απέκτησε προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι «μπλε» προέρχονταν από απογοητευτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν μια άνετη νίκη. Στο 6ο λεπτό ο Αζάρ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, όμως στο 15’ ο Γουίλιαν άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ντιέγκο Κόστα ανατράπηκε από τον άλλοτε «μπλε», Μπεν Χαίμ και ο Οσκάρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 58’ ο Κόστα «έγραψε» το 3-0 με εκπληκτικό σουτ, έχοντας πλάτη στο τέρμα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78’ ο Φάμπρεγκας.

Σοκ στο 89' για Πόρτο


Τσάμπιονς Λιγκ: Ξέσπασε η Τσέλσι, σοκ στο 89’ για Πόρτο
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Πόρτο έκανε την ανατροπή στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου, όμως οι Ουκρανοί «τσίμπησαν» το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με γκολ στο 89’.

Η Ντιναμό Κιέβου, που έπαιζε χωρίς τον Γιαρμολένκο, πήρε το προβάδισμα στο 20’ με γκολ του Χούσιεβ, ο οποίος παραβίασε την εστία του Κασίγιας στο 151ο ματς του Ισπανού γκολκίπερ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Πόρτο απάντησε τρία λεπτά μετά με κεφαλιά του Αμπουμπακάρ, όμως στο 45’ χρειάστηκε την εξαιρετική επέμβαση του Κασίγιας σε προσπάθεια του Γκαρμάς για να κρατήσει το 1-1. Οι «δράκοι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 81’ με το δεύτερο γκολ του Αμπουμπακάρ, όμως η Ντιναμό ισοφάρισε για το τελικό 2-2 στο 89’ με κεφαλιά του Μπουγιάλσκι.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Τσέλσι 3
2. Πόρτο 1
3. Ντιναμό Κιέβου 1
4. Μακάμπι Τελ Αβίβ 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.