Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας η ομάδα του Δώνη!

Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας η ομάδα του Δώνη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2015 21:26
Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας προκρίθηκε η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Λεκβίγια και «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση χάρη στο 4-1 του πρώτου αγώνα.

Σπουδαία διάκριση για τον Γιώργο Δώνη, καθώς η Αλ Χιλάλ κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η ομάδα από τη Σ. Αραβία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Λεκβίγια και εξασφάλισε την πρόκριση μετά και το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Τα πάντα τελείωσαν από νωρίς, όταν στο 25ο λεπτό ο Κάρλος Εντουάρντο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δώνη. Οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς με τους Μοχαμάντ (45+3’) και Τσίκο Φλόρες (71’), ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ντιγκάο στο 87’.

Στο 66’ πέρασε στο ματς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, ωστόσο σ’ εκείνο το σημείο τα πάντα είχαν κριθεί.

Αντίπαλος της Αλ Χιλάλ στα ημιτελικά θα είναι η Αλ Αχλί των Βραζιλιάνων Λίμα και Έβερτον Ριμπέιρο, η οποία απέκλεισε στους «8» την Ναφτ Τεχεράνης. Στα ημιτελικά βρίσκεται ήδη η κινεζική Γκουανζού Εβεργκράντε των Παουλίνιο και Ρομπίνιο, η οποία θα αντιμετωπίσει την ιαπωνική Γκάμπα Οσάκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του τροπαίου θα πάρει εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του Δεκεμβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Μπαρτσελόνα και Ρίβερ Πλέιτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.