Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Youth League: Νίκησαν την Μπάγερν οι Νέοι του Ολυμπιακού

Youth League: Νίκησαν την Μπάγερν οι Νέοι του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2015 16:09
Με εύστοχο πέναλτι του Σάλιακα, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη της Μπάγερν στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του UEFA Youth League.

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45), η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη των Βαυαρών και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο UEFA Youth League (Τσάμπιονς Λιγκ Νέων).

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, με κορυφαία το δοκάρι του Λάτσι με προβολή.

Στο 61’ ο Γαβαλάς νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πάντοβιτς, κρατώντας το μηδέν και στο 82’ ο Ανδρούτσος κέρδισε πέναλτι από τον Ίσεργουντ, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Σάλιακας. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να έκαναν το 2-0, όμως ο Χούντερμαρκτ απόκρουσε την κεφαλιά του Λάμπρου.

Youth League: Νίκησαν την Μπάγερν οι Νέοι του Ολυμπιακού
Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπάγερν να τελειώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πάντοβιτς στο 90’. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό είναι στις 29/9 απέναντι στην Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά από το αποτέλεσμα στον αγώνα του Youth League με την Μπάγερν Μονάχου ήταν ο Βασίλης Βούζας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε: «Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που κουβαλάει μεγάλο όνομα. Τα καταφέραμε πολύ καλά και δίκαια κερδίσαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά δεν μας το επέτρεψε ο αντίπαλος.

Τα παιδιά αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό και να διεκδικούμε νίκες. Έχουμε σωστή νοοτροπία και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα παιδιά έχουν τεράστιο όφελος από την συμμετοχή τους στο Youth League
».

Ο σκόρερ Μανώλης Σάλιακας σημείωσε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Δείξαμε πόσο καλά μπορεί να παίξει ο Ολυμπιακός και πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι στην Ευρώπη. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Σήμερα κερδίσαμε την Μπάγερν και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο διεθνής αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος είπε: «Δεν κερδίζεις κάθε ημέρα την Μπάγερν Μονάχου. Ήταν μια σημαντική νίκη και την αφιερώνω σ' όλα τα παιδιά και στον προπονητή μας. Τώρα αρχίζουμε...»

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου,Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (76’ λ.τρ. Λάμπρου), Ανδρούτσος (86’ Μακροστέργιος), Λάτσι, Κουγιός (56’ Κιρτζιαλίδης).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Χάντερτμαρκ, Ίσεγουντ, Μαρτίνοβιτς (46’Στράιν) , Πφαμπ, Λαιμπ (46’ Στινγκλ), Ντικ, Ντέλα Σιαβά, Γκιουνζέλ, Πάντοβιτς, Γκαουτίνιο, Μπενκο (65’ Μίχελι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.