Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, με Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, με Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2015 00:03
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ομάδα του Φαν Χαάλ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Αιντχόβεν, παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Νίκη για Βόλφσμπουργκ, 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με ήττα συνδυάστηκε η επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στην έδρα της Αιντχόβεν, ωστόσο οι πρωταθλητές Ολλανδίας πήραν τη νίκη με 2-1 και ξεκίνησαν υποδειγματικά την πορεία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 41’ με εκπληκτικό γκολ του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός άσος πέρασε ανάμεσα από Αρίας και Μπρούμα και «έγραψε» το 1-0 με ωραίο τελείωμα, γκολ το οποίο δεν δίστασε να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς της πρώην ομάδας του.

Η Αιντχόβεν κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με γκολ του Μορένο, ο οποίος στο 14ο λεπτό έκανε δολοφονικό τάκλιν στον Λουκ Σο στην περιοχή των γηπεδούχων και δεν πήρε ούτε κίτρινη! Ο νεαρός μπακ υπέστη διπλό κάταγμα στο πόδι και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν…

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ έψαξε το 2ο γκολ, όμως στο 57’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν μετά από ασίστ του Λεστιέν, ο Νάρσιγκ «έγραψε» το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν μεγάλη στιγμή στο 61’ με τον Μάτα, ο οποίος βγήκε σε θέση βολής, αλλά έχασε το κοντρόλ και η φάση χάθηκε.

Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε σε πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια (1-0 από Γιουβέντους)

Με Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ


Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, με Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ
Με τον Ντράξλερ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Βόλφσμπουργκ, οι «λύκοι» κέρδισαν με 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Γερμανία και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Κυπελλούχοι Γερμανίας είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σούρλε (25’) για το 1-0 και τελικώς στο 40’ ο Ντράξλερ έδωσε τη λύση, ανοίγοντας το σκορ από κοντά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με Καλιγκιούρι (47’) και Μπέντνερ (49’) για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Αυτό δεν έγινε, η ΤΣΣΚΑ έμεινε στο ματς και προσπάθησε να ισοφαρίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Βόλφσμπουργκ συνδύασε με νίκη την επιστροφή της στους ομίλους μετά από 6 χρόνια.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Αιντχόβεν 3
2. Βόλφσμπουργκ 3
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.