Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μήτρογλου η Μπενφίκα, «καθάρισε» ο Γκριεζμάν για Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μήτρογλου η Μπενφίκα, «καθάρισε» ο Γκριεζμάν για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2015 23:58
Με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου (γκολ και ασίστ), η Μπενφίκα κέρδισε με 2-0 την Αστάνα στο «Ντα Λουζ» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Καθάρισε» με Γκριεζμάν η Ατλέτικο, 2-0 την Γαλατά στην Τουρκία.

Μετά τα δύο γκολ κόντρα στην Μπελενένσες, ο Μήτρογλου άνοιξε λογαριασμό και στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα στη νίκη των «αετών» με 2-0 επί της Αστάνα.

Οι Πορτογάλοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Αστάνα και στις αρχές της επανάληψης ο νεοεισελθών Σχέτκιν πήγε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Η φάση αυτή «ξύπνησε» την Μπενφίκα, η οποία προηγήθηκε στο 51’ με γκολ του Γκαιτάν, έπειτα από ασίστ του Μήτρογλου, ενώ στο 62’ ο Έλληνας φορ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκοράροντας από κοντά, μετά από πάσα του Ελισέου.

Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Μήτρογλου, ενώ ο Σαμάρης ξεκίνησε βασικός και έπαιξε μέχρι το 85’, όταν και έδωσε την θέση του σε έναν επίσης πρώην «ερυθρόλευκο», τον Λιούμπομιρ Φέισα.

«Καθάρισε» ο Γκριεζμάν για Ατλέτικο


Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μήτρογλου η Μπενφίκα, «καθάρισε» ο Γκριεζμάν για Ατλέτικο
Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Ατλέτικο, η οποία κέρδισε με 2-0 την Γαλατασαράι στην Τουρκία, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος άσος άνοιξε το σκορ στο 18’ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 25’, σκοράροντας από κοντά, μετά από κεφαλιά-πάσα του Γκοντίν.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα και στο 87’ ο Γκριεζμάν έχασε μεγάλη ευκαιρία για χατ-τρικ, αφού ο Μουσλέρα τον νίκησε σε τετ-α-τετ, κρατώντας το 2-0.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Ατλέτικο 3
2. Μπενφίκα 3
3. Αστάνα 0
4. Γαλατασαράι 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.