Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω βρεθεί σε τέτοια κατάσταση»

Μουρίνιο: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω βρεθεί σε τέτοια κατάσταση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2015 21:57
Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως ποτέ στην καριέρα του δεν βρέθηκε σε τέτοια κατάσταση, όπως αυτή της φετινής σεζόν με την Τσέλσι, ωστόσο πρόσθεσε ότι είναι χαρούμενος γιατί προέκυψε μια νέα μεγάλη πρόκληση. Τι δήλωσε για όσους χαίρονται με τα αρνητικά αποτελέσματα των «μπλε».

Η Τσέλσι πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της (4 βαθμοί σε 5 παιχνίδια) από τη σεζόν 1986-87 και όπως είναι λογικό τα φώτα στρέφονται στον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε συνέντευξη στο «BBC», όπου παραδέχτηκε πως ποτέ δεν έχει βρεθεί σε τέτοια κατάσταση, ωστόσο δήλωσε χαρούμενος γιατί έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση:

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έχω τόσα άσχημα αποτελέσματα, όμως θα αντιμετωπίσω την κατάσταση, βρισκόμενος στο μέρος των παικτών. Δεν βρίσκομαι εναντίον τους. Δεν νιώθω ότι έχω κάποιον λόγο να πω κάτι άσχημο γι’ αυτούς. Τους πιστεύω», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Το καλύτερο είναι να μην κοιτάμε τη βαθμολογία. Είναι η πρώτη φορά που κοιτάω και βλέπω την ομάδα μου σ’ αυτή τη θέση. Προφανώς η καριέρα και η εμπειρία μου με κάνουν να πιστεύω στις δυνατότητες μου και είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι την Τετάρτη έχουμε ένα νέο παιχνίδι (σ.σ. με την Μακάμπι) και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε ξανά 15 ημέρες. Αυτό είναι καλό γιατί οι παίκτες δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν τόσο πολύ στο τι συμβαίνει
».

«Πολύς κόσμος χαίρεται που υποφέρω, διασκεδάστε το»


«Ξέρω ότι πολύς κόσμος είναι χαρούμενος που επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, με βρίσκουν σε μια κατάσταση σαν αυτή. Επομένως, είναι δίκαιο, διασκεδάστε το! Εγώ θα διασκεδάσω ξανά με το να δουλέψω σκληρά με τους παίκτες μου, όπως πάντα, σκεφτόμενος το παιχνίδι της Τετάρτης.

Δεν μπορώ να χοροπηδάω και να γελάω γιατί ο κόσμος θα νομίζει ότι δεν είμαι λυπημένος ή απογοητευμένος. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζω την κατάσταση χαμογελώντας μέσα μου, γιατί ξέρω ότι είναι μια καλή πρόκληση
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.