Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ούτε τώρα η Γιουβέντους, ανέβηκε κορυφή η Ρόμα

Σέριε Α: Ούτε τώρα η Γιουβέντους, ανέβηκε κορυφή η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2015 00:19
Η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κιέβο στο Τορίνο και για πρώτη φορά μετά από 53 χρόνια ξεκινάει τη σεζόν χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές!

Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στην Σέριε Α η Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν κατάφεραν να νικήσουν την Κιέβο στο Τορίνο (1-1) και πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα τους μετά το μακρινό 1962.

Το παιχνίδι ξεκίνησε «στραβά» για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού στο 5ο λεπτό ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Περπαρίμ Χεταμάι έδωσε το προβάδισμα στην Κιέβο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Οι «μπιανκονέρι» προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν σημαντικές στιγμές με Ερνάνες (10’), Περέιρα (13’) και Ντιμπάλα (20’) όμως το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μπουφόν έσωσε τη Γιουβέντους στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι με τρομερή απόκρουση σε σουτ του Σέζαρ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 57’, έχοντας τριπλή τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Ο Περέιρα σημάδεψε το δοκάρι με σουτ, ο Πογκμπά πλάσαρε σε κενό τέρμα αλλά ο Φρέι έκοψε τη μπάλα και στην επαναφορά, ο Ντιμπάλα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 60' η Γιουβέντους φώναξε για πέναλτι σε τράβηγμα του Πογκμπά και στο 80' ο Μπιτσάρι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερνάνες. Τρία λεπτά μετά ο Κουαδράδο κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ντιμπάλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ανέβηκε κορυφή η Ρόμα, με Μπαμπακάρ η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Ούτε τώρα η Γιουβέντους, ανέβηκε κορυφή η Ρόμα
Με γκολ των Φαλκέ και Ιτούρμπε η Ρόμα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Φροζινόνε και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «τζιαλορόσι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στην έδρα των νεοφώτιστων και στο 28’ χρειάστηκε η επέμβαση του Σέζνι σε σουτ του Τόνεφ για να κρατήσουν το μηδέν. Οι γηπεδούχοι δεν πήραν το προβάδισμα και στο 44’ ο Ιάγκο Φαλκέ άνοιξε το σκορ από κοντά, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα.

Η Φροζινόνε δεν πτοήθηκε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Στο 61’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι σε χέρι του Ντιν και ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Τσιοφάνι έφυγε λίγο άουτ.

Η Ρόμα κράτησε το μηδέν και στις καθυστερήσεις πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ιτούρμπε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο ματς, η Φιορεντίνα κέρδισε με 1-0 την Τζένοα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έφτασε στους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι «βιόλα» είχαν την υπεροχή και στο 60’ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε γκολ του Μπαμπακάρ.

Τρία λεπτά μετά ο Μπατέλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όμως η Τζένοα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να φτάσει στην ισοφάριση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.