Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεπέρασε τον Ραούλ ο Ρονάλντο!

Ξεπέρασε τον Ραούλ ο Ρονάλντο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 18:58
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε πέντε γκολ (!) στην νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Εσπανιόλ και έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ της «βασίλισσας» στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεπερνώντας τον Ραούλ.

Δύο παιχνίδια χωρίς γκολ ήταν πολλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος… ξέσπασε κόντρα στην Εσπανιόλ και με πέντε γκολ στην έδρα των Καταλανών έγραψε (ξανά) ιστορία!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα 230 γκολ σε 203 παιχνίδια πρωταθλήματος και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεπερνώντας τον Ραούλ, ο οποίος είχε 228 γκολ σε 550 παιχνίδια!

Μάλιστα, ο Ρονάλντο πέτυχε το 4ο γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν (20’) και έπιασε τον Μέσι στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα χατ-τρικ σε ισπανικούς συλλόγους (32).

Παράλληλα, ο «CR7» έγινε μόλις ο 3ος παίκτης στην Πριμέρα που πετυχαίνει πέντε γκολ σε δύο διαδοχικές σεζόν και ο πρώτος που το καταφέρνει μετά τον Τέλμο Θάρα το 1943. Επίσης, έγινε μόλις ο 3ος παίκτης που καταφέρνει να σκοράρει πέντε γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τους Μερόντιο (1959) και Πέτερνακ (1996).

Τέλος, ο άσος της «βασίλισσας» έφτασε τα 314 γκολ συνολικά σε Ισπανία και Αγγλία (με Γιουνάιτεντ) και ξεπέρασε τον Ντίξι Ντιν στην 4η θέση με τους σκόρερ όλων των εποχών στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.