Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ερνάνι και Ιντέγε ο Ολυμπιακός

Με Ερνάνι και Ιντέγε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2015 22:33
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά συμπεριλήφθηκαν οι Ερνάνι και Ιντέγε, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. Μέσα και ο Φορτούνης, εκτός οι Κασάμι, Μπουχαλάκης.

Το πρώτο τους παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα αναμένεται να δώσουν οι Ερνάνι και Ιντέγε, καθώς οι δύο νεοαποκτηθέντες άσοι βρίσκονται στους «εκλεκτούς» του Μάρκο Σίλβα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/9, 20:30). Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης, καθώς ο Έλληνας χαφ προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην 19αδα. Αντίθετα, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο τραυματίας Μπουχαλάκης και ο Παιτίμ Κασάμι, παρότι το ρεπορτάζ έλεγε ότι ο Σίλβα τον υπολογίζει για βασικό στο ματς με την Μπάγερν, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Μιλιβόγιεβιτς.

Οι παίκτες στο σημερινό πρόγραμμα δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στην τακτική, τόσο σε κανονική ροή αγώνα, με ανάπτυξη του παιχνιδιού, επίθεση και άμυνα, αλλά και σε στημένες φάσεις.

Η αποστολή:

Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ, Ιντέγε, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φιμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Σαλίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.