Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πικέ: «Θέλω πάντα να χάνει η Ρεάλ»

Πικέ: «Θέλω πάντα να χάνει η Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2015 17:51
Για τις συνεχιζόμενες αποδοκιμασίες που δέχεται από τους Ισπανούς φιλάθλους μίλησε ο Πικέ, ο οποίος τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ ξεκαθάρισε πως θα τον ευχαριστεί οποιαδήποτε αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζεράρ Πικέ δέχεται συνεχώς αποδοκιμασίες στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισπανίας, τόσο για το θέμα της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, όσο και για τα όσα έχει πει εις βάρος της Ρεάλ.

Μάλιστα οι αποδοκιμασίες των Ισπανών στον αμυντικό της Μπαρτσελόνα ανάγκασαν την ισπανική ομοσπονδία να αλλάξει την έδρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία (13/11). Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ωστόσο θα γίνει στο «Χοσέ Ρίκο Πέρεθ» του Αλικάντε.

Ο Πικέ έδωσε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να πάρεθ θέση για τα τελευταία γεγονότα, τονίζοντας πως οι αποδοκιμασίες δεν αφορούν τη σχέση Ισπανίας-Καταλονίας αλλά την κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ. Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως θα τον ευχαριστεί οποιαδήποτε αποτυχία της Ρεάλ, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει:

«Οι αποδοκιμασίες πιστεύω ότι προέρχονται από την κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ. Δεν αφορά τις σχέσεις Ισπανίας-Καταλονίας. Είμαι 100% αφοσιωμένος στην Εθνική. Παίζω στις μικρές Εθνικές ομάδες από 15 χρονών. Εγώ, όμως, δεν θα αλλάξω. Ο κόσμος θα πρέπει να με αποδεχθεί έτσι, δεν θα πρέπει να ζητάει από μένα να αλλάξω ή να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν θα το κάνω».

Για την αντιπαλότητα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Θα θέλω πάντα να χάνει η Ρεάλ, καθώς μιλάμε για μία αθλητική αντιπαλότητα που πάντα υπήρχε στην χώρα και όχι για κάποιο εθνικό ζήτημα… Αγαπάω την ομάδα μου και δεν θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό. Πριν τους ημιτελικούς της Ρεάλ με την Γιουβέντους είχα πει ότι θέλω τελικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, όμως παρακολούθησα το ματς φορώντας τη φανέλα του Μπουφόν», δήλωσε ο Πικέ και πρόσθεσε:

«Το ότι αγαπάω την Μπάρτσα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι φίλος με παίκτες της Ρεάλ. Για παράδειγμα, διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις με τον Κασίγιας. Όταν γεννήθηκε το δεύτερο παιδί μου, ο Ίκερ έστειλε λουλούδια σε μένα και την Σακίρα και τον πήρα τηλέφωνο για να τον ευχαριστήσω. Την επόμενη ημέρα έπαιζαν με την Ατλέτικο και του είπα ότι ήθελα να δεχτούν τέσσερα γκολ, αλλά όχι από δικά του λάθη. Έτσι έγινε!».

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Εθνικής Ισπανίας: «Η ατμόσφαιρα στην εθνική είναι καλύτερη από ποτέ. Είμαστε σαν ένα! Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχεις σπουδαία πράγματα.. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά από τη Ρεάλ. Από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου, δεν υπήρχε διάστημα που να είχα καλύτερη σχέση με τον Σέρχιο Ράμος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.