Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρεθ: «Καμία κίνηση για Ντε Χέα τον Ιανουάριο»

Πέρεθ: «Καμία κίνηση για Ντε Χέα τον Ιανουάριο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2015 02:38
Το ενδεχόμενο νέας κίνησης της Ρεάλ για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα τον Ιανουάριο απέκλεισε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Καμία πρόθεση να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντε Χέα δεν έχει η Ρεάλ, όπως ξεκαθάρισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Με δηλώσεις του στο «Cadena Cope», ο πρόεδρος της «βασίλισσας», τόνισε πως η ισπανική ομάδα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ τον Ιανουάριο, ενώ κατηγόρησε -για ακόμα μια φορά- την Γιουνάιτεντ για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής:

«Εμείς, σίγουρα, δεν θα αποκτήσουμε τον Ντε Χέα τον Ιανουάριο. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Δεν καταφέραμε να τον αποκτήσουμε επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε την απαραίτητη εμπειρία να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις την τελευταία ήμερα των μεταγραφών, όπως έγινε και πέρσι με τον Κοεντράο», τόνισε ο Πέρεθ.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Ντε Χέα λήγει στο φινάλε της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η Ρεάλ θα μπορέσει να αποκτήσει τον Ισπανό το καλοκαίρι χωρίς να δώσει ούτε… ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, αγγλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον 24χρονο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.