Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Η Πορτογαλία… ξέρανε την Αλβανία στο 90+2’

Προκριματικά Euro: Η Πορτογαλία… ξέρανε την Αλβανία στο 90+2’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2015 00:11
Με γκολ του Βελόσο στο 90+2’, η Πορτογαλία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Αλβανίας και βρίσκεται μια «ανάσα» στην εξασφάλιση της απευθείας πρόκρισης για το Euro 2016.

Η Πορτογαλία τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Αλβανίας, ωστόσο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) και να κάνει τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση της απευθείας πρόκρισης στα τελικά της Γαλλίας.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, με κορυφαία το δοκάρι του Ρονάλντο στο 12ο λεπτό. Οι Αλβανοί ισοφάρισαν τα… δοκάρια στο 74’ όταν το σουτ του Τσικαλέσι βρήκε στην πλάτη του Πέπε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο.

Η Πορτογαλία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 80’, όταν ο Ελιζέου βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπερίσα, όμως η λόμπα που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι της αλβανικής εστίας. Η Αλβανία κρατούσε στα χέρια της το βαθμό της ισοπαλίας, όμως στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βελόσο «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, λυτρώνοντας τους Πορτογάλους.

Με αυτή τη νίκη, η Πορτογαλία έφτασε τους 15 βαθμούς, όντας στο +3 από την 2η Δανία, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική. Αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας για την Δανία, η οποία έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την απευθείας πρόκρισης.

Και αυτό διότι, η Αλβανία βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη θέση, με παιχνίδι λιγότερο από τους Δανούς, και θα δώσει δύο αγώνες με Σερβία (8/10, εντός) και Αρμενία (11/10, εκτός).

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Πορτογαλία 15 (6)
2. Δανία 12 (7)
3. Αλβανία 11 (6)
4. Αρμενία 2 (7)
5. Σερβία 1 (6)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.