Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιρτζίκης: «Ξένος ο νέος προπονητής της Εθνικής»

Γκιρτζίκης: «Ξένος ο νέος προπονητής της Εθνικής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2015 01:01
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αποκάλυψε ότι ο νέος τεχνικός της Εθνικής θα είναι ξένος και θα πλαισιωθεί από τον Κώστα Τσάνα. «Χρειαζόμαστε» ένα ηλεκτροσόκ» το σχόλιο του για τη νέα ήττα της «γαλανόλευκης».

Ξένος θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Γκιρτζίδη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απέκλεισε το ενδεχόμενο Έλληνα τεχνικού και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει κάποιες συναντήσεις με ξένους τεχνικούς προκειμένου να αναλάβουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η «γαλανόλευκη» χρειάζεται «ηλεκτροσόκ» ενώ αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για την υπόθεση με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Ευελπιστούσαμε ότι θα άλλαζε η ροή. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει, οι παίκτες προσπαθούν αλλά δεν υπάρχει ψυχολογία. Ελπίζουμε αυτό κάποια στιγμή να αλλάξει και να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια.

Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ. Ο επόμενος τεχνικός θα είναι ξένος. Ασφαλώς θα είναι ξένος και θα πλαισιωθεί από τον κύριο Τσάνα. Έχω κάνει κάποιες συναντήσεις, θα κάνω κι άλλες μετά το παιχνίδι με την Ρουμανία προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση και να πάει η ομάδα με νέο προπονητή, στα παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή για το Euro είχε χαθεί προ πολλού και θα κάνουμε μία ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παλέψουμε για τις νίκες.

Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους που έδωσαν ξανά βροντερό «παρών», κάποια στιγμή θα γίνει αυτό που πρέπει. Και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι έγινε. Δεν μας θέλει, τα παιδιά έχουν σκύψει να φέρουν αποτελέσματα και θα το πετύχουν. Υπάρχουν προπονητές αξιόλογοι, οι οποίοι ομολογούν ότι τους παίκτες που διαθέτει η Εθνική Ελλάδας τους ζηλεύουν όλες. Αυστηρή πειθαρχία και αλληλοσεβασμός είναι τα κριτήρια που θέλουμε
».

Για τον Γιώργο Καραγκούνη είπε: «Προτιμώ να μην πω εγώ αυτά που πρέπει, δεν θα κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Ισχύουν αυτά που είπα, στην ανακοίνωση. Πάμε μπροστά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.