Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Με το ζόρι η Ιταλία, γκέλα για Κροατία (video)

Προκριματικά Euro: Με το ζόρι η Ιταλία, γκέλα για Κροατία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2015 01:08
Η Ιταλία ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Μάλτα και χρειάστηκε το γκολ του Γκρατσιάνο Πελέ (69’) για να πάρει τη νίκη (1-0) στην Φλωρεντία. Γκέλα για Κροατία στο Αζερμπαϊτζάν (0-0), στο κόλπο για απευθείας πρόκριση η Νορβηγία, 1-0 στη Βουλγαρία.

Έστω και δύσκολα, η Ιταλία κέρδισε με 1-0 την Μάλτα στην Φλωρεντία και έπιασε την Κροατία στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου με 15 βαθμούς.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αντιμετώπισε σαν αγγαρεία το ματς και στο 29’ η Μάλτα είχε σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί με σουτ του Εφιόνγκ που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μπουφόν.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι στο 59’με σουτ του Γκαμπιαντίνι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 69’ με κοντινή κεφαλιά του Πελέ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Ιταλοί κατάφεραν να πιάσουν την Κροατία στην πρώτη θέση του ομίλου.

Γκέλα η Κροατία, ελπίζει για απευθείας πρόκριση η Νορβηγία


Προκριματικά Euro: Με το ζόρι η Ιταλία, γκέλα για Κροατία (video)
Συγκάτοικο στην κορυφή του ομίλου απέκτησε η Κροατία, αφού η «χρβάτσκα» έμεινε στο 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, επιτρέποντας στην Ιταλία να την πιάσει στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς.

Οι Αζέροι του Κροάτη τεχνικού Ρόμπερτ Προσινέτσκι παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και μπλόκαραν την ομάδα του Νίκο Κόβατς, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Σε όλο το ματς έπαιξε ο Ντανιέλ Πράνιτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος ταξίδεψε στο Μπακού για 2η φορά μέσα σε 15 ημέρες (μετά τον αγώνα με την Καμπάλα), ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την γκέλα της Κροατίας εκμεταλλεύτηκε η Νορβηγία, καθώς η ομάδα του Ομάρ Ελαμπντελαουί (έπαιξε σε όλο τον αγώνα) κέρδισε με 1-0 την Βουλγαρία στη Σόφια και βρίσκεται στο -2 από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Ο Φόρεν πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 57’, επιτρέποντας στους Νορβηγούς να ξεφύγουν με +5 από την Βουλγαρία, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση και τα μπαράζ.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:


1. Ιταλία 15
2. Κροατία 15
--------------------
3. Νορβηγία 13
--------------------
4. Βουλγαρία 8
5. Αζερμπαϊτζάν 5
6. Μάλτα 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.