Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σείστηκε η Τούμπα για τον Μπερμπάτοφ (video)

Σείστηκε η Τούμπα για τον Μπερμπάτοφ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2015 17:07
Ντελίριο ενθουσιασμού σε περίπου 10.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ σκόρπισε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κατά την παρουσίαση του στο γήπεδο της Τούμπας. «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σας ευχαριστώ, είστε αδέρφια μου» δήλωσε ο Βούλγαρος επιθετικός.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, έχοντας το «10» στην πλάτη, έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες.

Φωνές, συνθήματα και καπνογόνα από περίπου 10.000 φίλους του Δικεφάλου που φώναζαν… τρελαμένοι: «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Βούλγαρος…».

Ο 34χρονος δήλωσε έκπληκτος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, τους οποίους ευχαρίστησε και αποκάλεσε αδέρφια τους:

«Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι απίστευτο. Μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα. Είμαι απλώς ένας άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Το εκτιμώ και σας ευχαριστώ. Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 50 χιλιόμετρα μακριά από εδώ. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω και εγώ, γιατί είμαστε σαν αδέρφια» δήλωσε ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ίβαν Σαββίδη για την επιμονή του να τον φέρει στον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ίβαν Σαββίδη για την επιμονή του όλο αυτό το διάστημα, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί», δήλωσε ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος πέταξε υπογεγραμμένες μπάλες στον κόσμο και έβγαλε φωτογραφίες με τον κόσμο στις εξέδρες.

Η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ ξεκινάει στο 44:15:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.