Ανακοίνωσε Τζιλαμποτζί η Τσέλσι

Αφορά τον αγώνα ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ

Την απόκτηση του Παπί Τζιλαμποτζί από την Ναντ ανακοίνωσε η Τσέλσι, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.

Σε μια μεταγραφή που δεν σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της Τσέλσι προχώρησε η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Οι «μπλε» προσπαθούσαν όλο τον Αύγουστο να αγοράσουν τα δικαιώματα του Τζον Στόουνς από την Έβερτον και τελικώς απέκτησαν τον Παπί Τζιλαμποτζί.

Πρόκειται για τον 26χρονο Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό της Ναντ (παίζει και ως αμυντικός χαφ), ο οποίος αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα από το 2010. Ο υψηλόσωμος (1,93μ.) Αφρικανός είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και το μεσημέρι της Τρίτης (1/9) υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Τσέλσι. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου έδωσε αυτήν την δυνατότητα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Τζιλαμποτζί, ο οποίος φέρεται ότι στοίχησε περίπου 4 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι φέρεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρέντινγκ για την απόκτηση του Τζαμαικανού αμυντικού, Μάικλ Έκτορ!

Στοιχεία για τον αγώνα: ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ
1Χ2OverUnder1X12X2
3.353.251.901.751.751.651.211.2
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
3.851.982.451.621.91
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
3.301.632.9523.00

Σχολιασμός

1 σχόλιο:

στις 02/09/2015 13:32
afou exoume lefta gamoo gt den pernei ena gamoexti kalo?

Πείτε τη γνώμη σας:

• Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: