Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Ερνάνες και Λεμινά η Γιουβέντους

Πήρε Ερνάνες και Λεμινά η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2015 02:40
Διπλή ενίσχυση για την Γιουβέντους, καθώς η «Γηραιά Κυρία» ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάνες από την Ίντερ καθώς και τον μονοετή δανεισμό του Μαριό Λεμινά από την Μαρσέιγ.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Γιουβέντους την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αφού οι πρωταθλητές Ιταλίας απέκτησαν τους Ερνάνες και Λεμινά από Ίντερ και Μαρσέιγ αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον πρώτο, η «Γηραιά Κυρία» θα καταβάλει το ποσό των 11 εκατ. ευρώ στους «νερατζούρι» για να αγοράσει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μέσου, ενώ το ποσό της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 13 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους.

Ο 30χρονος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ φέρεται ότι θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 2,7 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, η Γιουβέντους απέκτησε και τον Μαριό Λεμινά από την Μαρσέιγ. Οι Τορινέζοι έδωσαν τα χέρια με την ομάδα του Μίτσελ για τον μονοετή δανεισμό του Γάλλου-Γκαμπονέζου μέσου αντί του ποσού των 500 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα, εφόσον θελήσουν να τον αγοράσουν το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να καταβάλουν στην γαλλική ομάδα το ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.