Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Ντε Χέα στην Ρεάλ!

Σοκ με Ντε Χέα στην Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2015 01:58
Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν έρθει σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Ντε Χέα, στη «βασίλισσα» ωστόσο τα έγγραφα δεν έφτασαν στην ώρα τους στην ισπανική ομοσπονδία και όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί!

Απίστευτη ανατροπή όσον αφορά τη μεταγραφή του Ντε Χέα στην Ρεάλ! Η «βασίλισσα» είχε έρθει σε οριστική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι δύο ομάδες είχαν υπογράψει τα σχετικά έγγραφα, ωστόσο η μεταγραφή φαίνεται ότι δεν θα ολοκληρωθεί.

Παρότι η Ρεάλ είχε προγραμματίσει ακόμα και την παρουσίαση του Ισπανού γκολκίπερ, τα έγγραφα δεν έφτασαν στην ώρα τους στην ισπανική ομοσπονδία και ως εκ τούτου η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τις δύο ομάδες. Κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ έχει αποδείξεις ότι πρόλαβε την χρονική προθεσμία στο… παρά ένα, ενώ άλλα αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ έστειλε τα αρχεία στην ώρα της, αλλά σε είδος ψηφιακής μορφής που δεν μπορούσαν να ανοίξουν οι υπολογιστές της ισπανικής ομοσπονδίας!

Υπάρχουν και δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι η μεταγραφή δεν έχει «ναυαγήσει» και ότι η FIFA έχει τη δυνατότητα να την επικυρώσει το πρωί της Τρίτης (1/9) αφού πρώτα εξετάσει όλα τα στοιχεία!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Marca:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.