Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Περέιρα στην Καμπάλα

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Περέιρα στην Καμπάλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2015 22:12
Ο Φακούντο Περέιρα επέκτεινε για ένα χρόνο το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και παραχωρήθηκε δανεικός στην Καμπάλα, προσεχή αντίπαλο του «δικεφάλου του Βορρά» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε Βέροια και Ανόρθωση οι Πούγγουρας και Κουλούρης.

Οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του Φακούντο Περέιρα στην Καμπάλα. Ο Αργεντινός άσος επέκτεινε για ένα χρόνο το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν ακόμα δύο δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα φορέσει για ένα χρόνο τη φανέλα της Βέροιας, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην κυπριακή Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία να παραχωρηθούν δανεικοί οι Φακούντο Περέιρα, Ευθύμης Κουλούρης και Αχιλλέας Πούγγουρας.

31.08.2015 Ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε με την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν στην οποία και παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο, μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ευθύμης Κουλούρης θα συνεχίσει την καριέρα του για ένα χρόνο ως δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας στη Βέροια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.