Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ντράξλερ και Ντάντε η Βόλφσμπουργκ

Ανακοίνωσε Ντράξλερ και Ντάντε η Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2015 19:36
Έχοντας «ζεστό χρήμα» στα ταμεία της από τις πωλήσεις των Ντε Μπρούιν και Πέρισιτς, η Βόλφσμπουργκ προχώρησε σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση με τους Τζούλιαν Ντράξλερ και Ντάντε. Πήρε και Αζαουί, έδωσε Χαντ.

Όπως αναμενόταν, η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Τζούλιαν Ντράξλερ και Ντάντε από Σάλκε και Μπάγερν αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον πρώτο, η Βόφσμπουργκ έδωσε τα χέρια με την Σάλκε έναντι του ποσού-ρεκόρ των 35 εκατ. ευρώ (συν 5 εκατ. ευρώ ως μπόνους) και τη Δευτέρα (31/8) ο 21χρονος Γερμανός εξτρέμ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «λύκους».

Για τον παίκτη ενδιαφέρονταν και η Γιουβέντους, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η «Γηραιά Κυρία» δεν θέλησε να βγάλει από τα ταμεία της ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς.

Παράλληλα, η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάντε από την Μπάγερν. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός δεν υπολογίζονταν από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «λύκους», υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό φέρεται ότι αγγίζει τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές μεταγραφικές κινήσεις για την Βόλφσμπουργκ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αφού η γερμανική ομάδα απέκτησε και τον Ισμαήλ Αζαουί από την Τότεναμ. Ο 17χρονος εξτρέμ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Βέλγιο και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα των «πετεινών», όπου τη φετινή σεζόν είχε 1 γκολ σε 2 παιχνίδια. Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την Εθνική Νέων του Βελγίου, μετρώντας 6 γκολ σε 13 συμμετοχές.

Από την άλλη, στο Αμβούργο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άαρον Χαντ. Ο 28χρονος μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «δεινόσαυρους» ενώ το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.