Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα Ατλέτικο σε Σεβίλλη, βαθμό με Λούκας στο «Μεστάγια» η Ντεπορ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα Ατλέτικο σε Σεβίλλη, βαθμό με Λούκας στο «Μεστάγια» η Ντεπορ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2015 01:27
Η Ατλέτικο κέρδισε με 3-0 την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και έκανε το 2x2 πριν το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, ενώ η Ντεποτίβο Λα Κορούνια έφυγε με βαθμό (1-1) από την έδρα της Βαλένθια χάρη σε γκολάρα του Λούκας.

Μεγάλη νίκη για την Ατλέτικο, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν με 3-0 την Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν», επίτευγμα εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Ανδαλουσιανοί μετρούσαν μόλις μια ήττα σε 27 παιχνίδια στην έδρα τους και αυτή από τη Ρεάλ με 3-2!

Ο Γιορέντε έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Σεβίλλη και στο 3ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία με ωραίο σουτ για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο ίδιος δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή στο 32’ και τρία λεπτά μετά η Ατλέτικο πήρε το προβάδισμα με γκολ του Κόκε.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για την ισοφάριση και είχαν μεγάλη στιγμή στο 65’ με σουτ του Γιορέντε που έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Ομπλάκ. Η Ατλέτικο κράτησε το μηδέν και στο 78’ «κλείδωσε» τη νίκη με τυχερό γκολ του Γκάμπι, καθώς το σουτ που επιχείρησε χτύπησε σε πλάτη αμυντικού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 85’ ο Τζάκσον Μαρτίνες «έγραψε» το 3-0 με εκπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Ο Λούκας «πλήγωσε» τη Βαλένθια


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα Ατλέτικο σε Σεβίλλη, βαθμό με Λούκας στο «Μεστάγια» η Ντεπορ (video)
Χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές έμεινε η Βαλένθια καθώς η ομάδα του Νούνο ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της κόντρα στην Λα Κορούνια.

Η Ντεπορτίβο ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 39’ με τρομερό γκολ του Λούκας. Ο πρώην επιθετικός ου ΠΑΟΚ επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ράιαν.

Η Βαλένθια απάντησε στο φινάλε του πρώτου μέρους με γκολ του Νεγρέδο και στην επανάληψη σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Η Λα Κορούνια άντεξε την πίεση των γηπεδούχων και έφυγε με σπουδαίο βαθμό από το «Μεστάγια».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.