Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΣ έριξε τριάρα στον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΣ έριξε τριάρα στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 23:28
Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ και πήρε εμφατική νίκη με 3-1 στους Ζωσιμάδες, αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς με μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Μανιάς (5’), Σάμπο (51’ αυτ.) και Τσάβες (75΄) τα γκολ για τον ΠΑΣ που είχε και δοκάρι, με δέκα από το 62’ ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Βίτορ.

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Μάρκο Βελλίδη, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γκολ του Μανιά (5’), μετά από γκάφα του Όλσεν, και το αυτογκόλ του Σάμπο (51’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, οι οποίοι κράτησαν το μηδέν στο πρώτο μέρος χάρη στις εξαιρετικές αποκρούσεις του Βελλίδη.

Ο ΠΑΟΚ, που διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 5ο λεπτό, έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 62’ λόγω αποβολής του Λέοβατς και δέχτηκε 3ο τέρμα στο 75’ από τον Τσάβες. Οι φιλοξενούμενοι, που μείωσαν στο φινάλε με γκολ του Βίτορ, επιστρέφουν με άδεια χέρια στην Θεσσαλονίκη, μένοντας χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΣ έριξε τριάρα στον ΠΑΟΚ
Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό μετά από γκάφα του Όλσεν. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έκανε τραγική έξοδο μετά από πλάγιο του Στρούνα και ο Μανιάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Η ομάδα του Τούντορ θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα, αν ο διαιτητής καταλόγιζε πέναλτι σε χέρι του Μπέριου στην περιοχή, δευτερόλεπτα μετά το γκολ του ΠΑΣ. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πριν το ημίχρονο. Στο 30’ ο Μακ βρέθηκε στην περιοχή, αλλά ο Βέλλίδης έβγαλε με το πόδι το σουτ του Σλοβάκου, ενώ στο 31’ ο Έλληνας γκολκίπερ είπε νέο «όχι» σε σουτ του Πέλκα, κρατώντας το μηδέν.

Ένα λεπτό μετά ο Βίτορ έπιασε το τακουνάκι, όμως ο Στρούνα έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή, σώζοντας την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει τον ΠΑΣ στην περιοχή του, όμως η υπεροχή του δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ, αφού στο 45’ ο Βελλίδης πραγματοποίησε νέα μεγάλη απόκρουση σε προσπάθεια του Λέοβατς.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46’), ο Μανιάς επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Όλσεν με δυνατό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε επιθετικά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 51’ δέχτηκε δεύτερο τέρμα από αυτογκόλ του Σάμπο. Μετά από γύρισμα του Ίλιτς, ο Σλοβάκος πήγε να διώξει, όμως αντί αυτού, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον «δικέφαλο» στο 62’, όταν ο Ζάιρο είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά σε διεκδίκηση μπάλας με τον Μπέριο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 69’ αλλά ο Πέλκας δεν κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Βελλίδη.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μειώσει και τα πάντα τελείωσαν στο 75’ όταν ο Τσάβες «έγραψε» το 3-0 μετά από εξαιρετική κάθετη του Μανιά. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Σαπαλίδη για να πετύχει 4ο γκολ και στην αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Βίτορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.