Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κομάν η Μπάγερν

Ανακοίνωσε Κομάν η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 16:48
Την απόκτηση του Κίνγκσλεϊ Κομάν με τη μορφή διετούς δανεισμού την Γιουβέντους ανακοίνωσε η Μπάγερν, η οποία θα μπορέσει να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2017 εφόσον καταβάλει στους Ιταλούς το ποσό των 21 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κίνγκσλεϊ Κομάν στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία με την Γιουβέντους και απέκτησαν τον νεαρό Γάλλο επιθετικό για τα επόμενα δύο χρόνια με τη μορφή δανεισμού από την «Γηραιά Κυρία».

Το κόστος του δανεισμού του 18χρονου άσου θα στοιχήσει στην Μπάγερν το ποσό των 7 εκατ. ευρώ, ενώ εφόσον οι Βαυαροί θελήσουν να τον αγοράσουν το καλοκαίρι του 2017, θα χρειαστεί να καταβάλουν στην Γιουβέντους άλλα 21 εκατ. ευρώ.

Ο Κομάν είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η Γιουβέντους τον απέκτησε την περασμένη σεζόν ως ελεύθερο από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο ποδοσφαιριστής σημείωσε ένα γκολ και δύο ασίστ σε 20 παιχνίδια.

«Ο Κομάν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπέγραψε στην Μπάγερν. Είναι γρήγορος, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, και σπουδαίος επιθετικός παίκτης», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Ματίας Ζάμμερ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.